Bilar Stockholm

Det är ju väldigt skönt att ha sin egna bil som man kan använda och köra omkring i, det är något som man verkliga uppskattar när man har en bil. Och ännu mer om man brukar ha en bil men att man sen inte har det då märker man skillnaden. Ja det finns så mycket som man kan göra och hitta på för att skaffa en bra bil, det kan man ju skaffa själv om man är lite kunnig på det området. Om man inte är det så kan det vara skönt att ta hjälp av nån som är lite duktigare på det och som kan hjälpa en att hitta en bra bil som passar en och som inte är för dyr.
 Det finns många bilar i stocksholm och det är ju inte så konstigt med tanke på att vi är så många här och att det finns så många som vill ha bil.

Ja det är ett lätt sätt att ta sig fram

Ja det är ju skönt eftersom det är så lätt att ta sig fram på det sättet och att man kan åka när man vill och man behöver inte vänta på nån buss eller på tåget eller liknade. Ja det är smidigt när man ska storhandla det underlättar en hel del och gör det så mycket lättare. Så det är något som man kan tänka på om man funderar på att skaffa bil men inte är säker än. Det är väldigt skönt och smidigt att skaffa en om man tänker på alla fördelar som man har med att ha en egen bil som man kan ta sig fram med. Hur man vill och när man vill ja det gör det väldigt enkelt och smidigt så det är ju ett stort plus att ha en egen bil tycker jag i alla fall.