Lite kul med kollegorna

Det är viktigt att man har trevligt tillsammans med dom man jobbar med. Det gör att man presterar bättre och det är ju något som alla vill, speciellt ens chef. Så det är bra om man har en kick off eller har en middag tillsammans så att man verkligen kan slappna av och ah lite trevligt tillsammans.

Varför då?

Jo, för när man har kommit tillbaka från semestern så har man varit ifrån varandra någon månad och det kan vara bra att hitta kontakten igen. Det brukar också börja ny personal på hösten och för att få in dom i gänget så kan det vara trevligt att ha en liten kick off så att dom lär känna sin nya kollegor.
Det bidrar till en bättre gemenskap och gör att personalen trivs bättre vilket är väldigt viktigt om man vill att ens personal ska göra bra ifrån sig. Så det är bra om man kan ta sig den tiden att hitta på något kul tillsammans. 
Det behöver inte vara så avancerat utan det kan vara något enklare men bara det att man gör något utan för arbetstid kan göra att man känner sig mer avslappnad och känner att man kan lära känna någon lite lättare.

Så det kan vara något att tänka över nu såhär när hösten drar igång och ett nytt arbetsår är framför en. Det finns många företag som har en bra sammanhållning och där personalen trivs bra och ett sådant förtag ä smarter marketing som är ett trevligt företag. Så ta efter och se till att ni på ert företag också trivs bra och att man har en bra gemenskap där alla känner sig delaktiga så att det inte kan förekomma någon tupp av utanförskap eller mobbing. Då komma företaget att må bra men framför allt så kommer personalen att må bra silket är viktigast.